Select your Top Menu from wp menus

Peter Michalko, despre ultimele numiri din sistemul judecătoresc: Există îndoieli față de sinceritatea cuvintelor despre „reforma sistemului de justiție”

Ambasadorul Uniunii Europene la Chișinău, Peter Michalko, și-a exprimat dezamăgirea în legătură cu ultimele numiri din sistemul judecătoresc din Republica Moldova și a remarcat că există îndoieli față de ”sinceritatea cuvintelor despre reforma sistemului de justiție”.

„Înțeleg foarte bine că astăzi oamenii pot simți un puternic sentiment de dezamăgire. Speranțele că poate exista o schimbare în sistemul de justiție al Republicii Moldova depind de desemnarea persoanelor cu o integritate indubitabilă în locul celor care au determinat justiția în Moldova să servească intereselor particulare, să anuleze alegerile etc. Văzându-i să se întoarcă, ridică îndoieli cu privire la sinceritatea cuvintelor despre reforma sistemului de justiție. Este necesară o adevărată reformă a justiției”, a scris Peter Michalko pe pagina sa de Facebook.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/peter-michalko-despre-ultimele-numiri-din-sistemul-judecatoresc-exista-indoieli-fata-de-sinceritatea-cuvintelor-despre-reforma-sistemului-de-justitie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19