Select your Top Menu from wp menus

Pestii MUTANTI de la Cernobîl au migrat 10.000 km! Au fost filmati de aproape: „Pot inghiti un scafandru”. VIDEO

Efectele accidentului nuclear de la Cernobil se vad si dupa 26 de ani. In bazinul de racire de langa reactorul numarul 4 au aparut mai multe specii mutante de pesti care depasesc 200 de kg.
Zeci de cercetatori din toata lumea vin in Pripiat (Ucraina), orasul abandonat dupa dezastrul nuclear din 26 aprilie 1986 pentru a vedea pestii mutanti care au crescut in bazinul de racire al reactoarelor 3 si 4, scrie sport.ro

Cel mai grav accident din istoria energiei nucleare a produs o serie de schimbari iremediabile in natura. Flora si fauna din acea zona au avut de suferit, insa cei care se ocupa de decontaminarea zonei se bat cu pumnul in piept si spun ca nivelul radiatiilor a scazut mult si specii salbatice de animale traiesc acum in conditii optime.

Imaginile copiilor atinsi de malformatii si boli precum cancer sau anomalii nemaivazute sunt absolut ingrozitoare. Se spune ca efectul radiatiilor dupa explozia din 1986 este mai mare decat cel produs de explozia bombelor atomice de la Hiroshima si Nagasaki, in 1945. Mai mare chiar decat dezastrul de la Fukushima, care a tinut cu sufletul la gura intreaga lume in marie 2011.

Pestii mutanti sunt unul dintre cele mai putenice exemple. Chiar si acum, la 26 de ani dupa explozie, langa centrala pot fi vazuti pesti mai mari decat iti poti imagina.

Americanii spun ca un grup de pesti mutanti a migrat din Rusia si a ajuns pana in apele din Florida. Un scafandru i-a filmat in apropiere de Boynton Beach. „Sunt atat de mari incat ar putea inghiti fara probleme un scafandru”, a declarat americanul, socat de cele vazute.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pestii-mutanti-de-la-cernobil-au-migrat-10-000-km-au-fost-filmati-de-aproape-pot-inghiti-un-scafandru-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19