Select your Top Menu from wp menus

Peştele de la Dănceni a pierit din cauza saltului temperaturilor

Peştele din lacul Dănceni a murit din cauza schimbării bruşte a temperaturiii. Cel puţin asta arată expertiza compoziţiei chimice a apei din lac.

„Ţinem sub supraveghere continuă compoziţia apei din lacul Dănceni şi pot spune cu certitudine că abaterile înregistrate în urma ultimei expertize, efectuate acum două zile, nu au fost atât de mari încât să provoace moartea peştelui”, a declarat şeful Centrului Investigaţii Ecologice, Arcadie Leahu.

Reamintim că, săptămâna trecută, o cantitate impunătoare de peste mort a fost găsit pe malul lacului. Pe numele administratorului, „Pescăruş-Dănceni” SA, a fost întocmit proces-verbal pentru îngrijirea inadecvată a malurilor bazinului acvatic. Agentul economic a primit prescripţie să stângă peştele mort şi să-l îngroape sau să-l arunce la o gunoişte autorizată.

sursa: tv7.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pestele-de-la-danceni-a-pierit-din-cauza-saltului-temperaturilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19