Select your Top Menu from wp menus

Peste 6.000 de simpatizanți ai PCRM au ieșit astăzi la proteste

Numărul participanţilor la acţiunile de protest, organizate de Partidul Comuniştilor creşte de la o sâmbătă la alta, afirmă organizatorii.

„La fiecare protest se adună din ce în ce mai mulţi oameni în Piaţa Marii Adunări Naţionale, care cer demisia alianţei de guvernare”, a declarat deputatul PCRM, Sergiu Sârbu pentru Info-Prim Neo.

Potrivit organizatorilor, numărul protestatarilor care s-au adunat astăzi în Piață era de peste 10.000 de persoane. Colaboratorii Ministerului Afacerilor de Interne spun însă că este vorba de circa 6.000 de persoane.

De cealaltă parte a bulevardului Ştefan cel Mare, în preajma Arcului de Triumf, protestează împotriva evenimentului organizat de PCRM, dar şi împotriva PCRM, simpatizanţii Alianţei pentru Integrare Europeană (AIE). Numărul lor se estima la 200 de persoane.

sursa: adevarul.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/peste-6-000-de-simpatizanti-ai-pcrm-au-iesit-astazi-la-proteste/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19