Select your Top Menu from wp menus

Peste 500 de militari au fost instruiți la exercițiul „Bastion 2022”

Photo Credit To foto simbol

Peste 500 de militari, carabinieri, polițiști, precum și angajați din alte structuri de forță au participat astăzi la exercițiul de comandament și trupe „Bastion 2022”, desfășurat la Baza de instruire militară a Armatei Naționale, transmite MOLDPRES.

Locotenent-colonelul Veaceslav Corcodel a menționat că scopul antrenamentelor este sporirea interoperabilității efectivului Armatei Naționale cu alte structuri de forță din țară, și anume cu reprezentanții subdiviziunilor din Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul Protecţie şi Pază de Stat, Serviciul de Informaţii şi Securitate și altele.

De asemenea, instruirile au avut drept obiectiv antrenarea ofițerilor de stat major din instituțiile de forță, precum și dezvoltarea abilităţilor efectivului pentru îndeplinirea misiunilor pe timp de pace, în situaţii de criză sau acţiuni antitero. Totodată, participanții la exerciţiu au efectuat trageri din armamentul de infanterie și s-au antrenat la diferite locuri de instruire.

Exercițiul de comandament și trupe „Bastion 2022” se desfăşoară în conformitate cu Planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul curent.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/peste-500-de-militari-au-fost-instruiti-la-exercitiul-bastion-2022/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19