Select your Top Menu from wp menus

Peste 2,5 m – inaltimea unei specii umane gigant necunoscute

Arheologii  au făcut o descoperire senzaţională. In munţii Defileul Borjomi, au fost găsite, oseminte umane de mărimi gigante, care au vârsta de 25 mii de ani.

Oamenii de ştiinţă au declarat că înălţimea acestor oameni-giganţi, ar fi putut atinge 2,5 metri şi mai mult.

Academicianul Abesalom Vekua, de la Academia de Ştiinţă din Georgia, este de părere că, descoperirea, ar putea fi o adevărată senzaţie, deoarece acest subiect, ce ţine de existenţa oamenilor giganţi, care au locuit în zona Euroasiatică, zeci de mii de ani în urmă, de mai multă vreme, se află în dezbaterea oamenilor din domeniu, scrie EFE.

,„Aceşti oameni, au trăit şi s-au dezvoltat separat de restul civilizaţiei, iată de ce se deosebesc prin înălţime”- explică academicianul. „În literatura de specialitate aceştia, sunt numiţi Giganţi, însă pana acum  nu există nici o justificare documentară, care ar dovedi acest lucru ”.

De amintit ca si  anul trecut,   o specie de om  necunoscută care ar fi trait cu  30-48 mii de ani în urmă,  a fost descoperita pe teritoriul Siberiei de Sud.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/peste-25-m-inaltimea-unei-specii-umane-gigant-si-necunoscute/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19