Select your Top Menu from wp menus

Peste 2,1 mln de lei va primi bugetul raionului Orhei pentru odihna de vară a copiilor

În anul 2018 bugetul raionului Orhei va primi din bugetul central peste 2,1 milioane de lei pentru a organiza odihna de vară a copiilor. Suma de 2 192 300 este menționată în Circulara privind elaborarea de către autorităţile administraţiei publice locale a proiectelor de buget pe anul 2018 şi a estimărilor pe anii 2019-2020 a Ministerului Finanțelor.
Potrivit Direcției Educație Orhei la tabăra „Mioriţa” anul acesta , s-u odihnit 1129 copiii, iar părinţii au achitat a 4-a parte din costul biletului de odihnă.
De bilete de odihnă gratuite  au beneficiat 250 copii, deţinători ai premiilor I, II, III la concursurile raional şi cel republican la disciplinele şcolare, precum şi copiii din familii cu o situaţie materială precară.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/peste-21-mln-de-lei-va-primi-bugetul-raionului-orhei-pentru-odihna-de-vara-a-copiilor/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19