Select your Top Menu from wp menus

Peste 2000 de pachete de ţigări moldoveneşti au fost reţinute de poliţiştii români de frontieră

Peste 2000 de pachete de ţigări moldoveneşti au fost reţinute de poliţiştii români de frontieră.Tugaretele au fost depistate în judeţele Botoşani şi Galaţi. În primul caz un echipaj format din poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani şi lucrători ai Biroului Roman pentru Imigrări Botoşani, aflat in exercitarea unei acţiuni comune, a oprit in trafic un autoturism, inmatriculat in Romania, condus de cetăţeanul cu dublă cetăţenie romană şi R. Moldova Neculai G., in varstă de 26 de ani.
In urma controlului, au fost descoperite 39.000 ţigarete cu timbru R. Moldova ascunse in locaşuri special amenajate, prin modificări ale caroseriei.
În cel de-al doilea cau 2000 de ţigarete au fost depistate după ce poliţiştii au oprit in trafic, pentru control, in municipiul Galaţi, un autoturism marca Mercedes E200, condus de către Veaceslav B., cu cetăţenie romană şi Republica Moldova, in varstă de 25 ani.
Poliţiştii de frontieră au descoperit in spătarele banchetelor din faţă ale autoturismului, 2.000 de ţigarete, care erau destinate comercializării pe piaţa municipiului Galaţi.
Aprofundand verificările, poliţiştii de frontieră au descoperit că Veaceslav B. are permisul de conducere suspendat pentru o perioada de 90 de zile.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/peste-2000-de-pachete-de-tigari-moldovenesti-au-fost-retinute-de-politistii-romani-de-frontiera/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19