Select your Top Menu from wp menus

Peste 186.000 de transnistreni au semnat petiţia privind unirea cu Rusia – organizatori

Peste 186.000 de locuitori ai regiunii separatiste moldovene Transnistria au semnat petiţia privind unirea cu Rusia, anunţă Viorika Kohtareva, preşedintele Uniunii comunităţilor ruse transnistrene, citată de RIA Novosti.

Campania de colectare a semnăturilor a durat două săptămâni în Transnistria, o regiune separatistă care are peste 500.000 de locuitori.

Uniunea comunităţilor ruse din Transnistria a predat pe 9 mai semnăturile vicepremierului rus Dmitri Rogozin, în cursul vizitei acestuia la Tiraspol.

Autorităţile moldovene au confiscat cutii cu semnăturile în favoarea unirii cu Rusia în timpul percheziţionării avionului guvernamental rus pe aeroportul din Chişinău.

Ministerul moldovean de Externe a confirmat că autorităţile moldovene au confiscat semnăturile pentru a le verifica autenticitatea.

sursa: mediafax.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/peste-186-000-de-transnistreni-au-semnat-petitia-privind-unirea-cu-rusia-organizatori/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19