Select your Top Menu from wp menus

Pescuit ILICIT la Orhei: 20 de PLASE ridicate într-o singură zi FOTO

Într-o singură zi, din cauza braconajului piscicol,  în raionul Orhei au fost ridicate 20 de plase de pescuit cu o lungime totală de 1000 metri. Încălcări ale  prohibiţie au fost constatate la râul Nistru și în bazinele piscicole naturale de pe teritoriul raionului.
La începutul săptămânii curente, IP Orhei şi angajaţii serviciului piscicol au organizat razii specializate comune, pentru a verifica respectarea interdicţiilor impuse în perioada de prohibiţie. Într-o singura zi, au fost depistate şi documentate 7 cazuri de acest gen. În total au fost ridicate 20 de plase de pescuit, cu o lungime  de 1000 de metri. Potrivit IP Orhei, plasele au fost transmise Serviciului Piscicol, iar 4 kilograme de peste pescuit ilicit a fost întors în lacul de acumulare Dubăsari.
Perioada de prohibiţie pe raul Nistru şi în bazinele acvatice care nu sunt atribuite activităţii piscicole a fost instituită pe 1 aprilie şi va continua până la 29 iunie inclusiv. Interdicţia se referă la pescuitul industrial, comercial, sportiv şi de amator al tuturor speciilor de peşti şi la dobândirea moluştelor, crustaceelor şi  altor organisme acvatice.

  • pescuit ilicit, politia orhei, 02.05.16
  • pescuit ilicit, politia orhei, 02.05.16 (1)
  • pescuit ilicit, politia orhei, 02.05.16 (2)

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pescuit-ilicit-la-orhei-20-de-plase-ridicate-intr-o-singura-zi-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19