Select your Top Menu from wp menus

Persoanele reţinute pentru răpire, implicate în omorul de la Orhei din aprilie 2012

Persoanele reţinute aseară de poliţie, pentru că ar fi maltratat şi răpit un bărbat, fac parte dintr-o grupare criminala implicata in omorul lui Alexei Veretco din aprilie 2012.
Epresa.md scrie ca aceasta grupare criminală este condusă de o persoană alias Borman, care este originar din Teleneşti şi a fost condamnat anterior în Portugalia pentru banditism. Informaţiile sunt oferite de un colaborator din cadrul Ministerului de Interne. Acesta mai spune că şi fratele respectivului  este condamnat la 20 de ani de închisoare în Portugalia pentru banditism, tâlhărie şi sechestrări de persoane.
Doi ani în urmă, capul grupării a creat o grupare criminală care numără acum peste 30 de membri activi şi care deţin arme înregistrate în mod legal, dar şi ilegal. Aceeaşi sursă din cadrul MAI spune că însăşi capul grupării, deţine un pistol de marca TT, înregistrat cu încălcări de procedură. Mai exact, pentru ca fost condamnat, acesta nu poate să deţină o armă de foc.

Aceeaşi grupare criminală ar fi  fost implicată în cazul omorului lui Alexei Veretco, alias Krasavcik, care a fost împuşcat în aprilie 2012 , într-un local de la periferia oraşului Orhei. Procesul de judecată contra celor implicati în omorul lui Veretco a inceput iarna trecuta la Judecatoria Orhei şi inca nu a fost finalizat. O nouă şedinţă în acest dosar este programată pentru începutul lunii noiembrie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/persoanele-retinute-pentru-rapire-aseara-implicate-in-omorul-de-la-orhei-din-aprilie-2012-epresa-md/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19