Select your Top Menu from wp menus

Perju condamnat în dosarul 7 aprilie – Papuc în continuare dispărut/ #Moldova

Fostul poliţist Ion Perju bănuit de omorul lui Valeriu Boboc în timpul protestelor anticomuniste din aprilie 2009 a fost condamnat la 10 ani de închisoare.
Curtea de Apel Chişinău a pronunţat astăzi o sentinţă în acest sens după ce Judecătoria Buiucani l-a achitat anul trecut.
Amintim că un alt condamnat în dosarul 7 aprilie, fostul ministru de interne Gheorghe Papuc a dispărut.
În ianuarie Papuc, fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru neglijenţă în timpul protestelor anticomuniste din aprilie 2009.Acesta însă ar fi fugit în Rusia, exact aşa cum făcuse şi un alt personaj implicat în violenţele de atunci – Eduard Baghirov.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/perju-condamnat-in-dosarul-7-aprilie-papuc-in-continuare-disparut-moldova/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19