Select your Top Menu from wp menus

Perfectau acte ilegale pentru a intra in posesia unor locuinte. Una din victime, disparuta!

O grupare criminala a fost deconspirata de politie. Membrii sunt banuiti de escrocherii imobiliare desfasurate pe teritoriul capitalei. Prin actiuni ilegale acestia perfectau acte prin care intrau in posesia unor locuinte. Una din victime este data disparuta de aproape jumatate de an.

Potrivit politiei, tintele indivizilor erau persoanele in etate, care nu au aveau pe nimeni. In colaborare cu diferiti notari, membrii gruparii intocmeau procuri sau contracte de intretinere pe viata a locuintelor.

Principalii membri ai gruparii sunt doi barbati, unul in varsta de 32 de ani, de profesie jurnalist, si celalalt de 30 de ani. Cei doi sunt banuiti ca ar fi organizat falsificarea actelor prin abuz de incredere si inselaciune.

Recent acestia au devenit proprietarii unei locuinte din sectorul Botanica al capitalei, care apartinea Oxanei Cuchina, in varsta de 32 ani. In circumstante necunoscute femeia a disparut in luna februarie curent si nu a fost gasita nici pana astazi. De asemenea, suspectii ar fi sustras de pe contul victimei, in baza unor acte false, 27.000 de euro.

In urma unor perchezitii la domiciliile celor doi suspecti, oamenii legii au descoperit documente notariale si bancare cu referire la Oxana Cuchina, precum si alte acte falsificate pregatite pentru alte cazuri similare. In prezent cei doi sunt banuiti de complicitate in 5 cazuri de escrocherii imobiliare.

Barbatii sunt cercetati penal in stare de arest pentru escrocherie si risca pana la 15 ani de puscarie.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/perfectau-acte-ilegale-pentru-a-intra-in-posesia-unor-locuinte-una-din-victime-disparuta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19