Select your Top Menu from wp menus

Peresecina: INTOXICAŢIE ÎN MASĂ la tabăra de odihnă

Câteva zeci de persoane s-au intoxicat la tabăra de odihnă “Dumbrava Coop” din satul Peresecina.   
„Lagarul Dumbrava Peresecina – Intoxicatie in masa 40 de  persoane.” – acesta este mesajul scurt venit  prin posta electronica la Radio Orhei, din care a devenit cunoscut  despre acest caz iesit din comun.

Informatia a fost  confirmata foarte laconic de catre Substatia de Asistenta Medicala Urgenta Orhei.  Specialistul serviciului in cauza a declarat ca este vorba despre cateva zeci   de persoane intoxicate  – atat copii, cat si adulti. Sursa citata a mai precizat ca o parte din pacienti au fost transportati pentru spitalizare la Chisinau, iar alta parte – Orhei.

Solicitarea telefonica a Sectiei de Internare din cadrul Spitalului Raional Orhei pentru precizari privind numarul de persoane intoxicate  si starea in care acestea au fost internate, nu s-a soldat cu nimic. Recomandarea de a ne adresa la administratia spitalului, de asemenea a esuat, dat fiind ca   directorul-adjunct al institutiei, responsabil cu astfel de  chestiuni, nu a fost de gasit  in biroul de serviciu.

Tabăra de odihnă “Dumbrava Coop” este una din cele  patru  tabere pentru copii care activează în actuala perioada estivală în raionul Orhei.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/peresecina-intoxicatie-in-masa-la-tabara-de-odihna/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19