Select your Top Menu from wp menus

Percheziţii la Primăria capitalei

17 persoane au statut de bănuit, iar patru dintre ele au fost reţinute ca urmare a percheziţiilor efectuate în această dimineaţă, 22 februarie, de către Centrul Naţional Anticorupţie la Primăria capitalei. Potrivit CNA, doi angajaţi ai Primăriei sunt suspectaţi de corupere pasivă, iar alte 15 persoane, printre care funcţionari ai administraţiei publice locale, reprezentanţi ai agenţilor economici şi persoane fizice, sunt suspectate de corupere activă, transmite IPN.

O parte din percheziţii au fost finalizate deja. Printre cele patru persoane reţinute pentru 72 de ore, se numără directorii a două firme din Chişinău, arhitectul-şef al sectorului Buiucani şi o persoană fizică.

Totodată, viceprimarul Nistor Grozavu a declarat pentru presă că nu cunoaşte foarte multe despre aceste cazuri, dar nu exclude că „au putut să se strecoare dosare cu acte lipsă sau neconforme în ceea ce ţine de recepţia finală a unor construcţii”. Viceprimarul a menţionat că de regulă recepţia finală a construcţiilor poate dura destul de mult.

Ofiţerii CNA au efectuat în această dimineaţă, 22 februarie, o serie de percheziţii în baza a 35 de cauze penale pentru corupţie în ceea ce ţine de domeniul construcţiilor în capitală, în special de urgentarea procedurilor de recepţionare a unor construcţii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/perchezitii-la-primaria-capitalei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19