Select your Top Menu from wp menus

Per WESTERBERG: Republica Moldova are toate șansele să obțină regimul liberalizat de vize cu Uniunea Europeană

Declarația a fost făcută de Președintele Parlamentului Regatului Suediei, Per Westerberg, în cadrul întrevederii de astăzi cu Prim-ministrul Iurie Leanc[.
Cei doi oficiali au discutat despre reformele realizate în Republica Moldova și relațiile bilaterale, inclusiv prin prisma Parteneriatului Estic.
Per Westerberg a menționat că Suedia va oferi tot sprijinul necesar pentru ca Republica Moldova să se integreze în familia europeană. Oficialul a reiterat importanța Summitului Parteneriatului Estic de la Vilnius, care se va desfășura în luna noiembrie, pentru continuarea procesului de integrare europeană.

Strategia de cooperare dintre Republica Moldova și Suedia pentru anii 2011-2014 prevede aplicarea a 16 proiecte, în valoare totală de 36,8 mil. de euro. Acestea vizează consolidarea democrației în domeniul protecției drepturilor omului, dezvoltarea infrastructurii, susținerea femeilor în dezvoltării antreprenoriatului, autonomia locală și descentralizarea, consolidarea măsurilor de încredere între locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/per-westerberg-republica-moldova-are-toate-sansele-sa-obtina-regimul-liberalizat-de-vize-cu-uniunea-europeana/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19