Select your Top Menu from wp menus

Pentru o tonă de motorină a sărit la bătaie la vameşi. VIDEO

Colaboratorii vamali din cadrul postului vamal intern de control Criuleni 14 au reţinut un mijloc de transport care transporta ilegal aproximativ 1000 litri de motorină.

La pista de control al postului vamal s-a prezentat mijlocul de transport de model MAN. La cererea inspectorului vamal de a declara careva bunuri transportate prin postul nominalizat, şoferul, iniţial, a refuzat să comunice careva bunuri iar în declaraţia vamală a consemnat lipsa bunurilor spre declarare.

În baza analizei de risc s-a dispus efectuarea controlului detaliat, decizie la care şoferul a opus rezistenţă utilizînd insultări şi ameninţări în adresa colaboratorilor vamali.

În urma controlului detaliat, s-a stabilit că în partea dreaptă a cap tractorului dat, este prezent un rezervor de rezervă plin cu lichid de miros specific de motorină, rezervorul neavînd careva semne vădite de conectare la sistemul de alimentare a motorului.

La moment marfa transportată ilegal a fost reţinută iar şoferul riscă amendă în funcţie de gravitatea infracţiunii.

Pe acest caz a fost pornită o ancheta iar în urma investigaţiilor ulterioare vor fi stabilite cu exactitate circumstanţele săvîrşirii infracţiunii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pentru-o-tona-de-motorina-a-sarit-la-bataie-la-vamesi-video/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19