Select your Top Menu from wp menus

Pentru descarcerarea din camionul strivit la marginea Orheiului au intervenit pompierii FOTO FOTO

Unul dintre cele două camioane implicate în accidentul care s-a produs  astăzi pe drumul de centură a Orheiului, a fost deformat atât de tare, încât soaterea victimei dintre fiarele mașinii a necesitat intervenţia pompierilor.

Vezi si Accident cumplit la Orhei. O femeie a decedat, iar un tanar a ajuns la spital

Descarcerarea s-a desfășurat pentru extragerea corpului neînsufleţit al unei femei în vârstă de 50 de ani dintr-un  camion de model Mercedes. Acest camion  a intrat din mers în remorca unui TIR, încărcat cu grăunțe, care se mișca în față. Lovitura a fost fatală pentru femeie, iar alți doi bărbați care se mai aflau în Mercedes în calitate de pasageri au supravietuit impactului.

  • accident tiruri orhei 4
  • accident tiruri orhei 3

Potrivit inspectorului superior din cadrul DSE Orhei, Afanasie Stici, la momentul intervenţiei pompierilor femeia nu mai era în viaţă. Totodată, şoferul Mercedesului şi unul dintre pasagerii supraviețuitori au fost transportaţi la spital în stare de şoc. Cel de-al doilea pasager – un tânăr de 31 de ani,  a fost spitalizat cu traumatisme ale membrelor inferioare.

  • accident tiruri orhei 2
  • accident tiruri orhei 1

Urmare a accidentului a fost pornită o acţiune penală. De vină pentru cele întâmplate s-ar face    camionul care a intrat în maşina din faţă. Potrivit poliţiei, şoferul Mercedesuluiui explică impactul tragic prin faptul că a pierdut controlul situației din cauza că a fost orbit de soare.  

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pentru-descarcerarea-din-camionul-strivit-la-marginea-orheiului-au-intervenit-pompierii-foto-foto/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19