Select your Top Menu from wp menus

Pentru comerţul si serviciile din centrul oraşului si cartierelor se va plăti mai mult

Aceasta perspectiva  se refera la unitatile de comert si  de prestari servicii sociale , care sunt amplasate in centrul orasului , dar si in cenrele de cartiere din  Orhei.

In anul 2013, vor trebui sa plateasca cu 30% mai mult fata de anul curent  pentru faptul ca isi desfasoara activitatea in localuri situate pe un sir de strazi din centrul urbei, si cu 15 % mai mult – pentru faptul ca localurile se afla in centrele cartierelor Nordic, Bucuria, Lupoaica, Slobozia Doamnei ale orasului Orhei. Lista strazilor in cauza este precizata intr-o anexa la  Decizia cu privire la taxele locale pe care le-a aprobat astazi Consiliul orasenesc Orhei.

Tot cu 30 la suta a fost crescuta taxa pentru comercializarea bauturilor alcoolice si/sau articolelor de tutun si pentru activitatea unitatii de comert in regim non-stop.

In acelasi timp, edilii orheieni au decis sa micsoreze cu 50% taxa pentru unitatile de comert stradale, care vand in exclusivitate paine si produse de panificatie.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pentru-comertul-si-serviciile-din-centrul-orasului-si-cartierelor-se-va-plati-mai-mult/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19