Select your Top Menu from wp menus

Pentru accidentul cu 3 morţi la Măgdăceşti – 8 ani de inchisoare

Un fost politist,  vinovat de tragicul accident in care  au murit 3 membri ai unei familii din Magdacesti,  a fost   condamnat la la 8 ani închisoare, informează Procuratura Generala. Inculpatul va mai achita în beneficiul succesorului părţilor vătămate un prejudiciu material şi moral în mărime de 350 mii lei, precum şi 30 mii lei în folosul victimei care a rămas în viaţă.

Amintim că, în octombrie 2011, soferul, conducând cu viteză excesivă autoturismul în stare de ebrietate avansată, între localităţile Măgdăceşti şi Ratuş, a ieşit pe contrasens şi a lovit frontal un alt autoturism care se deplasa regulamentar.
În rezultatul impactului femeia care se afla la volanul automobilului, soţul şi fiul minor, au decedat din cauza leziunilor corporale grave. Un alt bărbat aflat în acelaşi automobil s-a ales cu leziuni corporale grave.

Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pentru-accidentul-cu-3-morti-la-ratus-8-ani-de-inchisoare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19