Select your Top Menu from wp menus

Pentru a trage o dușcă mai spre seara-noapte, vom face rezerve de cu zi

Comercializarea alcoolului va fi interzisă de la ora 22.00 până la ora 9.00 în locurile publice, întreprinderile de alimentaţie publică şi în punctele de comerţ. Un proiect de lege în acest sens a fost adoptat, astăzi de Parlament. Sub incidenţa legii nu se regăsesc locurile de agrement – baruri, cluburi de noapte, etc. 

De asemenea, a fost interzisă și vânzarea alcoolului şi tutunului persoanelor care nu au împlinit vârsta de 18 ani. Astfel, noua lege prevede ca înainte de a comercializa produse din tutun şi băuturi alcoolice către tineri, vânzătorul este obligat să verifice actele de identitate ale cumpărătorului, pentru a se asigura că acesta a atins vârsta de 18 ani.

Totodată, au fost majorate amenzile pentru comercializarea produselor din tutun şi băuturi alcoolice. Astfel, sancțiunile pentru persoanele fizice au o valoare de la 1600 la 2400 lei, iar pentru persoanele juridice – de la 4000 la 7000 lei.

În același timp, prin această lege a fost interzis fumatul în încăperile și în mijloacele de transport private unde se află minori.

sursa: trm


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pentru-a-trage-o-dusca-mai-spre-seara-noapte-vom-face-rezerve-de-cu-zi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19