Select your Top Menu from wp menus

Pentru 2 moldoveni, călătoria spre Austria s-a incheiat la Folteşti, România

Politistii de frontiera galateni au depistat doi barbati care au trecut ilegal frontiera din Republica Moldova in Romania.

Sambata trecuta, politistii de frontiera romani    au retinut doua persoane de sex barbatesc, fara documente de identitate, in dreptul localitatii de frontiera Foltesti.

Mai taryiu, a fost stabilit ca cei doi au varste de  36 de ani  si  de 21 de ani, ambii cetateni ai Republicii Moldova. Acestia  au trecut raul Prut inot, cu intentia de a se deplasa in Austria pentru de a-si gasi un loc de munca.

Oamenii legii au mai stabilit ca unul din cei doi moldoveni  a mai incercat sa treaca  ilegal frontiera de stat la inceputul lunii iunie anul curent.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala persoanelor in cauza sub aspectul savarsirii infractiunii de intrare pe teritoriul Romaniei, prin trecere ilegala a frontierei de stat.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pentru-2-moldoveni-calatoria-spre-austria-s-a-incheiat-la-foltesti-romania/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19