Select your Top Menu from wp menus

Penitenciarul din Branesti, din nou ‘bombardat” cu substante narcotice.

Paie de mac şi cânepă au fost  aruncate peste zidul de protecţie al  inchisorii din  Brăneşti.

Potrivit Departamentului Instituţii Penitenciare, în noaptea de 20 februarie, suspecţii s-au deplasat la puşcărie cu un automobil farurile caruia erau stinse pentru ca faptuitori sa ramana neidentificati.

Cei doi au aruncat peste edificiile de pază, două pachete cu droguri. Unul conţinea 94 de grame cânepă, iar al doilea, 25 de grame de paie de mac.

Pe cazul dat au fost acumulate materialele necesare cât şi corpurile delicte fiind transmise Comisariatului de Poliţie al raionului Orhei.

Dupa cum a relatat pentru Radio Orhei Ghenadie Morozan, seful penitenciarului  nr.18 Brăneşti, colonel de justiţie, astfel de tentative de a transmite droguri pe teritoriul puscariei nu sunt o raritate. De regula, coletele cu substante narcotice, dar si alte obiecte interzise sunt aruncate pe tmp de noapte din unitatile de transport care se deplaseaza pe drumul spre Trebujeni. Dupa aceasta, automobilele dispar cu repeziciune de pe traseu, in intunericul noptii.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/penitenciarul-din-branesti-din-nou-bombardat-cu-substante-narcotice/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19