Select your Top Menu from wp menus

Decapitarea – pedeapsa pentru un vrajitor din zilele noastre. VIDEO

Un barbat a fost decapitat pentru vrajitorie in Arabia Saudita, transmite LiveLeak. Incidentul a avut loc la 20 septembrie, insa imaginile dramatice au fost date abia acum publicitatii. Amnesty International a anuntat recent ca, doar in acest an, in Arabia Saudita au fost decapitate peste 40 de persoane.

In imagini se poate vedea cum barbatul, care are capul acoperit de un sac, este asezat pe jos intr-o piata publica, cu mainile legate la spate. In apropiere se afla cateva masini ale fortelor de securitate, iar spectatorii stau la cativa zeci de metri distanta.

Calaul ridica sabia si-l decapiteaza dintr-o singura lovitura.

Potrivit informatiilor oferite de LiveLeak, sauditii afirma ca decapitarea reprezeinta o metoda de executie mai umana si mai rapida decat electrocutarea sau injectia letala.

Cu doar o zi inainte, la 19 septembrie, un cetatean sudanez a fost executat la Medina sub acuzatia ca „practica vrajitoria”, interzisa in Arabia Saudita de legea islamica sharia. Abdul Hamid al-Fakki a fost arestat in timp ce incerca sa introduca in Arabia Saudita patru litri de sange de tigru.

Un complet de judecatori religiosi a avut nevoie de doar 10 minute pentru a-l condamna la moarte pe al-Fakki, declarat „mare preot vrajitor asasin”, aflat in slujba Vaticanului.

Amnesty International a anuntat recent ca, doar in acest an, in Arabia Saudita au fost decapitate peste 40 de persoane.

In iunie 2011, organizatia cu sediul la Londra a cerut Arabiei Saudite sa opreasca executiile. Potrivit strictei interpretari a legii sharia din Arabia Saudita, violul, crimele, jafurile armate, traficul de droguri si renuntarea la religie sunt pasibile de condamnare la moarte.

Atentie, imagini dramatice!

sursa: hotnews.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pedeapsa-pentru-vrajitoarie-in-zilele-noastre-decapitare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19