Select your Top Menu from wp menus

Pedeapsa pentru barbatii razboinici: lipsirea de sex

Un grup de femei dintr-o zona plina de violente din Filipine a ajuns sa apeleze la arma suprema in incercarea de a-i potoli pe barbati: o greva de sex.

Femeile i-au amenintat pe barbati ca nu vor mai intretine relatii intime cu ei pana cand nu vor renunta la lupte. Amenintarile lor au avut un efect extraordinar, din moment ce conflictele intre sate s-au oprit dupa mai multe confruntari violente.

In doar cateva saptamani dupa ce a inceput greva, drumul principal dintre sate s-a redeschis si luptele s-au oprit. Femeile, care lucreaza intr-o tesatorie, au reusit sa isi livreze produsele si sa reconstruiasca economia.

Ideea nu e noua. O piesa de teatru din Grecia antica vorbeste despre cum femeile au apelat la o greva de sex pentru a opri razboiul dintre Atena si Sparta.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pedeapsa-pentru-barbatii-batausi-greva-de-sex/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19