Select your Top Menu from wp menus

Exista si puscariasi pe care ii ingrozeste libertatea

In timp ce majoritatea detinutilor viseaza la primele clipe de libertate, un american a facut tot posibilul sa se intoarca la inchisoare. Randall Lee Church a fost eliberat din penitenciar, dupa 26 de ani in spatele gratiilor, condamnare primita dupa ce a injunghiat mortal un om.

Barbatul spune ca nu s-a putut adapta la viata in libertate, din cauza progresului tehnologic. El spune ca atunci cand a fost condamnat, cea mai avansata tehnologie era telefonul fix fara fir. El nu a putut invata cum sa foloseasca un calculator, Internetul sau mobilul.

La cateva luni dupa ce a iesit din inchisoare, Randall si-a dat seama ca nu poate trai decat in penitenciar, unde totul ii era cunoscut. Prin urmare, a incendiat o casa parasita si s-a autodenuntat la politie, ca sa fie arestat.

Cazul lui nu este insa unic. Expertii spun ca 4 din 10 condamnati se intorc dupa gratii, din cauza ca nu se pot adapta la noile cerinte ale societatii.

sursa: ziarepenet.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pe-unii-detinuti-ii-ingrozeste-libertatea/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19