Select your Top Menu from wp menus

Pe Moldova o aşteaptă o criză fără precedent, Antimafie

În toamnă Republica Moldova va fi o zonă părăsită de toată lumea, iar Vlad Plahotniuc, prim-vicepreşedintele Parlamentului, va controla absolut totul, a declarat liderului Mişcării Antimafie, Sergiu Mocanu, la o conferinţă de presă. Potrivit lui Mocanu, pe Moldova o aşteaptă o criză economică fără precedent, care va răbufni în primăvara anului viitor, iar oficialii europeni nu se vor mai interesa de proiectul politic „Republica Moldova”, transmite Info-Prim Neo.

Liderul Antimafie a menţionat că şi după alegerea în funcţie a preşedintelui Nicolae Timofti Republica Moldova trăieşte după agenda prim-vicepreşedintelui Parlamentului, Vlad Plahotniuc, iar în toamnă va fi pus capacul la toate. Vlad Plahotniuc doreşte să stăpânească Republica Moldova şi urmăreşte acest lucru cum vânătorul îşi urmăreşte fiara în pădure. Sergiu Mocanu susţine că în luna august vor urma încă câteva atacuri de tip raider în băncile din ţară, iar către toamnă planul lui Vlad Plahotniuc se va apropia de final.

Potrivit lui Sergiu Mocanu, stafful lui Vlad Plahotniuc este o structură deasupra sistemului politic moldovenesc, căreia îi sunt subordonate parţial sau total o sumedenie de partide, atât partidele parlamentare, cât şi partide extra-parlamentare. Liderul Mişcării Antimafie a menţionat că atât liderul Partidului Liberal Democrat, Vlad Filat, cât şi liderul Partidului Liberal, Mihai Ghimpu, sunt la cheremul lui Vlad Plahotniuc şi i se subordonează întrutotul. „Vlad Filat în cel mai scurt timp va fi sacrificat de Plahotniuc, care l-a luat în această îmbrăţişare fatidică. Show man-ul Vlad Filat nu mai are niciun cuvânt de spus după toate promisiunile pe care le-a dat acestei societăţi”, a declarat Sergiu Mocanu.

Despre Mihai Ghimpu, Sergiu Mocanu a spus că este un milionar care face spectacole ieftine pe seama celor 200 de ani de la anexarea Basarabiei. „Cu domnul Ghimpu mie mi se pare situaţia extrem de clară. Ghimpu est un escroc sentimental, care foloseşte lupta pentru cauza românească pentru a se îmbogăţi. Mihai Ghimpu a devenit milionar în trei ani”, a spus Sergiu Mocanu.

Potrivit liderului Antimafie, şi liderul PDM, Marian Lupu, simte deja că nu mai intră în planurile lui Plahotniuc, care va dori foarte curând să devină un copreşedinte al PDM şi să-l înlăture. „Voronin s-a auto-exclus cu partidul lui dintr-o prostie ideologică şi politică din sistemul politic al Republicii Moldova şi, poate, Slavă Domnului ca a făcut acest lucru, doar că vacuumul pe care l-a creat prin asta îl ocupă şiretlicurile făcute de Vlad Plahotniuc”, a mai spus Sergiu Mocanu.

sursa: info-prim.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pe-moldova-o-asteapta-o-criza-fara-precedent-antimafie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19