Select your Top Menu from wp menus

Pe arena politică ar putea apărea o nouă Alianță

Partidul Socialiștilor este dispus să formeze o uniune comună cu alte partide de stânga, inclusiv cu formațiunea pe care vrea s-o creeze fostul comunist Vadim Mișin. Intenția a fost anunțată de preşedinta de onoare a PSRM, Veronica Abramciuc.

„Partidul Socialiștilor a fost de la începutul formăriii sale pentru unificarea forțelor de stânga. Noi rămânem în continuare devotați unui asemenea proiect, care nu prevede neapărat lichidarea unor partide și formarea unui singur partid. Noi admitem diferite metode democratice care permit o varietate mai mare de forțe politice”, a declarat Abramciuc, citată de tribuna.md.

Amintim că fostul comunist, Vadim Mișin a anunțat că intenționează să-și creeze o formațiune politică care se va numiPartidul Forţelor de Stânga și este dispus să colaboreze cu toți cei care împărtășesc aceleași principii.

sursa: tribuna.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pe-arena-politica-ar-putea-aparea-o-noua-alianta/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19