Select your Top Menu from wp menus

PDM lansează repetat invitația la dialog către partidele parlamentare

Partidul Democrat lansează repetat invitația la dialog către partidele parlamentare și reconfirmă deciziile luate de Curtea Constituțională, conform cărora „Parlamentul și Guvernul Maia Sandu sunt ilegitime”. Potrivit vicepreședintelui PDM, Vladimir Cebotari, răspunsurile primite la invitația lansată luni nu au fost foarte clare, transmite IPN.

Într-o conferință de presă, susținută astăzi, 11 iunie, Vladimir Cebotari a declarat că trebuie găsit un compromis pentru a scoate țara din situația în care se află. Potrivit democratului, Andrei Năstase a oferit un răspuns foarte rapid, conform căruia ar fi gata să se așeze la masa de discuții. Totodată, „reprezentantul Partidul Socialiștilor a spus că va răspunde după o examinare a invitației, însă au existat și răspunsuri care nici nu au respins, nici nu au acceptat invitația la dialog”, spune Vladimir Cebotari.

„Suntem confuzi, dar invitația noastră este valabilă în continuare”, a spus vicepreședintele PDM. Potrivit democratului, motivul discuțiilor ar fi blocajul constituțional și politic. În opinia sa, în ceea ce privește blocajul constituțional, nu este ieșire și deciziile Curții Constituționale trebuie respectate.

La întrebările reprezentanților presei despre soluțiile de ieșire din criză, propuse de PDM, Vladimir Cebotari a afirmat că „acestea vor fi enunțate la masa de discuții”.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pdm-lanseaza-repetat-invitatia-la-dialog-catre-partidele-parlamentare/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19