Select your Top Menu from wp menus

PDM a identificat candidatul pentru funcția de ministru al apărării

Partidul Democrat din Moldova a identificat candidatul la funcția de ministru al apărării. Președintele Parlamentului, Andrian Candu, a declarat după ședința Biroului Permanent al PDM că numele candidatului va fi anunțat în timpul cel mai apropiat, transmite IPN.

Andrian Candu a menționat că „au fost puse în discuţie mai multe candidaturi pentru acest post şi a fost identificată persoana care merită și care va fi propusă la funcția de ministru al apărării”. În viitorul apropiat Guvernul va veni cu propunerea către președintele țării.

Funcţia de ministru al apărării a rămas vacantă la începutul anului curent după ce președintele Igor Dodon a semnat, la solicitarea Partidului Liberal, decretul de demitere din funcție a lui Anatol Şalaru.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pdm-a-identificat-candidatul-pentru-functia-de-ministru-al-apararii/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19