Select your Top Menu from wp menus

Pavel Stratan se pregăteşte să îl scoată la rampă pe mezinul familiei

Pavel Stratan se pregăteşte să îl scoată la rampă pe mezinul familiei, după ce Cleopatra (12 ani), fiica sa, a ajuns în Cartea Recordurilor.

Despre Cezar, fiul lui Stratan în vârstă de 4 ani se spune că este „un copil-orchestră”. Se pare că, în ceea ce îl priveşte, la proiectul muzical s-a lucrat în secret, sub supravegherea unei prestigioase case de discuri. Tocmai de aceea se preconizează o lansare la nivel internaţional a lui Cezar.

„Nu vă pot divulga numele single-ului, pentru că sunt reguli contractuale. Deocamdată, suntem în vacanţă, însă la sfârşitul lui iulie, Cezar va intra în studio pentru a imprima, iar melodiile vor fi masterizate în afara ţării. În august se va realiza şi videoclipul single-ului. Nu este exclus să filmăm în mai multe ţări, ţinând cont de tema melodiei, una plină de simboluri specifice mai multor zone de pe glob”, menţionează Pavel Stratan.

„Cezar va păstra în cântec dulcele grai moldovenesc. Închei prin a vă promite că va fi cea mai răsunătoare lansare din acest an”, a mai spus Pavel. Încă ceva: şi Cezar va avea propria linie de haine, dar şi de jucării, la fel ca celebra lui soră.

sursa: evz.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pavel-stratan-se-pregateste-sa-il-scoata-la-rampa-pe-mezinul-familiei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19