Select your Top Menu from wp menus

Pavel Filip se retrage de la conducerea Partidului Democrat

Pavel Filip a anunțat sâmbătă, 16 octombrie, că se retrage de la conducerea Partidului Democrat.

„Partidul Democrat are dreptul de a se reinventa și de a reveni în forță cu altă conducere”, a declarat Pavel Filip în cadrul unui briefing. El a mai menționat că a vrut să anunțe această decizie imediat după alegeri, dar a vrut să plece împăcat, știind că lasă partidul „într-un sediu nou, cu bugetul și cheltuielile planificate până în 2023, cu staff funcțional și gata de muncă”.

El a mai afirmat că, în ultimii doi ani, PDM a făcut o „altfel de politică – sinceră cu alegătorii și corectă față de oponenți. Nu am criticat și nu am atacat pe nimeni”. Potrivit lui Pavel Filip, dacă PDM ar fi făcut parte din actuala guvernare, criza energetică ar fi fost soluționată mai ușor. 

Biroul Executiv al PDM a decis astăzi că pe 30 octombrie va avea loc ședința Consiliului Politic Național al PDM, iar până atunci interimatul funcției de președinte al formațiunii va fi asigurat de Monica Babuc.

sursa: radiochisinau.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pavel-filip-se-retrage-de-la-conducerea-partidului-democrat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19