Select your Top Menu from wp menus

Patru tineri sunt cercetaţi penal pentru că ar fi violat şi ucis o femeie din raionul Criuleni

Patru tineri, printre care doi minori, sunt cercetați penal pentru că ar fi violat și ucis o femeie,  relatează Radio Orhei cu referire la centrul de presă al DP al MAI.
În dimineaţa zilei de marţi , 15 ianurie, pe un camp  din aproprierea satului Boşcana, raionul Criuleni, a fost depistat cadavrul unei femei de 35 de ani cu semne de moarte violentă. Medicii legiști au stabilit că moartea femeii a survenit din cauza traumelor primite, aceasta fiind și violată.
La doar câteva ore poliția din localitate a identificat și reținut principalii suspecți. Aceştia s-au dovedit a fi patru tineri, cu vîrste cuprinse între 14 şi 19 ani, originari din satul Boșcana, raionul Criuleni.
In seara zilei de 14 ianuarie, cei patru , împerună cu victima, au consumat băuturi alcoolice la domiciliul unuia dintre suspecți. După finaizarea chefului , femeia a plecat acasă, însă, la scurt timp a fost scoasă din casă de cei patru.
În drum spre locul unde a fost depistat cadavrul, femeia ar fi fost bătută și violată de unul dintre suspecți (de 19 ani) după care ar fi fost abandonată fără cunoștința. În urma traumelor primite, femeia a decedat.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/patrui-tineri-sunt-cercetati-penal-pentru-ca-ar-fi-violat-si-ucis-o-femeie-din-raionul-criuleni/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19