Select your Top Menu from wp menus

Patru tâlhari din Floreşti au fost încătuişaţi de poliţie

Patru suspecți, cu vârsta cuprinsă între 20 și 22 de ani, locuitori ai raionul Floreşti au fost încătușați, zilele trecute, de ofițerii Inspectoratului Național de Investigații. Aceștia se află în arest preventiv, iar în privința lor a fost inițiată o cauză penală în baza art.188 al.2 Cod Penal al RM „Tîlhărie”. Potrivit legislației, persoanele culpabile de comiterea unei asemenea fărădelegi, riscă privaţiune de libertate pe un termen de la 6 la 10 ani.

La data de 12 februarie curent, aproape de miezul nopții, patru indivizi, au intrat într-o staţie PECO amplasată în aproprierea orașului Ghindești. Suspecții, cu cagule pe cap, au ameninţat cei doi operatori, aflați în schimbul de noapte, cu un pistol neidentificat și un shocker electic. Aceștia au sustras cartele de reîncărcare „Orange” și peste 1 000 de lei, cauzînd o pagubă materială de peste 7 000 de lei.

După comiterea tîlhăriei, suspecții au urcat într-un automobil de model „Renault Megane” și au fugit de la fața locului.

La doar o zi de la comiterea infacțiunei, ofițerii INI au identificat persoanele implicate. În urma perchezițiilor la domiciliul bănuiţilor şi în automobilul de model „Renault Megane”, au fost ridicate 18 cartele de reîncărcare „Orange”, un shocker electric, dar și hainele în care erau îmbrăcați suspecții în momentul comiterii atacului tîlhăresc.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/patru-talhari-din-floresti-au-fost-incatuisati-de-politie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19