Select your Top Menu from wp menus

Patru sate din raionul Orhei au rămas fără curent electric în urma ninsorilor abundente

Ninsorile abundente de miercuri au lăsat fără energie electrică 4 sate din raionul Orhei şi încă 7 sate în alte 4 raioane.
Potrivit informaţiilor actualizate în amiaza zilei de Departamentului Situaţii Excepţionale, este vorba despre satele Butuceni, Morovaia, Susleni şi Trebujeni din raionul Orhei.
În republică mai erau fără lumină satul Olănesti din raionul Ştefan Vodă, satul Cărpineni din raionul Hânceşti, , satele Tomai şi Covrolui din raionul Leova şi satele Cortin, Alexeevca şi Beşalma din raionul Comrat. Echipele specializate lucrează în teren pentru remedierea situaţiei create.
Potrivit aceleaşi surse, în orele dimineţii nu au fost înregistrate drumuri naţionale înzăpezite. Administraţia de Stat a Drumurilor a asigurat ieşirea în teritoriu a peste 170 de autospeciale şi peste 300 de muncitori, pentru lucrările de deszăpezire şi aplicare a materialului antiderapant. Serviciul Protecţiei Civile şi Situaţiilor Excepţionale avertizează populaţia să dea dovadă de prudenţă şi să nu planifice călătorii în aceste condiţii, pentru a nu se expune riscului.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/patru-sate-din-raionul-orhei-au-ramas-fara-curent-electric-in-urma-ninsorilor-abundente/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19