Select your Top Menu from wp menus

Patru polițiști au fost reținuți la Varnița

Noi tensiuni în zona de securitate! Patru polițiști moldoveni care se întorceau din Chișinău au fost reținuți în satul Varnița unde nu li s-a permis să intre pe teritoriul orașului Bender (Tighina).

Potrivit șefului Biroului pentru Reintegrare, George Balan, unul dintre polițiști este bănuit de transportarea unui deținut din Tighina.

Șeful Inspectoratului General de Poliție, Ion Bodrug, a declarat pentru Publika TV că cei patru polițiști fac parte din comisia de anchetă a inspectoratului.

„Toate acţiunile transnistrenilor sunt unilaterale şi provoacă destabilizarea situaţiei. Care e motivul ca anume azi să nu li se permită intrarea în Bender nu cunoaştem. Am chemat pacificatorii militari ai patru părţi implicate să iasă la faţa locului, pentru a fixa acele nereguli pe care le comite partea transnistreană, care ilegal nu permite intrarea în Bender a membrilor comisiei de anchetă. Vrem să fie fixat acest moment”, a spus Ion Bodrug pentru aceeași sursă.

sursa:moldova.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/patru-politisti-au-fost-retinuti-la-varnita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19