Select your Top Menu from wp menus

Patru persoane decedate în accident rutier la ieșirea din satul Paladea, raionul Ocnița

În seara zilei de miercuri, 24 octombrie , la ieșirea din satul Paladea, raionul Ocnița, s-a produs un accident rutier soldat cu patru persoane decedate și două traumatizate.

Conducătorul vehiculului de model Mercedes 208, în vîrstă de 56 ani, fiind orbit de lumina unui tractor de model K 701, condus de un bărbat în vîrstă de 42 ani, ce se deplasa din sens opus, s-a tamponat în plugul tractat de acesta.
În rezultatul accidentului șoferul și doi pasageri ai acestuia, o doamnă în vîrstă de 45 ani și un bărbat neidentificat au decedat la fața locului, un alt pasager a decedat la spital iar alţi doi pasageri au fost internaţi la spitalul raional Ocnița cu diverse leziuni corporale.

Cazul este cercetat de către CP Ocnița.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/patru-persoane-decedate-in-accident-rutier-la-iesirea-din-satul-paladea-raionul-ocnita/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19