Select your Top Menu from wp menus

Patriarhul Kiril al Rusiei va oficia o „sfinţire mică” la manastirea Curchi.

La sfarsitul saptamanii viitoare, Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii Kiril  va vizita manastirea Curchi. 

In dimineata zile de vineri, 10 octombrie, Patriarhul Kiril al Rusiei  va oficia o slujba de „sfinţirea mică” a Catedralei mănăstirii Curchi.

Aceste  detalii se  contin  in „programul vizitei canonice a Sanctităţii Sale Kiril, Patriarhul Moscovei şi al Întregii Rusii”  dat publicitatii  de  Mitropolia Chişinăului şi a Întregii Moldove.

 Înalta faţă bisericească urmează să se afle în Moldova între 8 şi 10 octombrie 2011.

Amintim  ca  in cadrul recentei sedinte a  C.R. Orhei s-a decis alocarea a 50 de mii de lei pentru lucrarile de restaurare a fatadei Manastirii Nasterea Maicii Domnului din complexul monastic Curchi. In cadrul sedintei s-au facut insa aizite si pareri ca in realitate banii au fost solicitati de manastire in legatura cu  apropiata vizita in Moldova a Patriarhului  Rusiei Kiril si ca aceasta suma ar putea fi utilizata penru problemele stringente din invatamanul raionului.

De notat  ca in august 2010  Patriarhul Kiril al Rusiei  a declarat intr-un comunicat   al Bisericii Ortodoxe Ruse   ca   considera Republica Moldova ca fiind o parte a Sfintei Rusii.

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/patriarhul-kiril-al-rusiei-va-oficia-o-sfintire-mica-a-catedralei-manastirii-curchi/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19