Select your Top Menu from wp menus

Patima băuturii lasa un poliţist făra locul de muncă

Un poliţist din cadrul Comisariatului de poliţie din sectorul Ciocana al capitalei a fost eliberat din funcţie. El riscă şi dosar penal, pentru că a fost prins în stare de ebrietate la volan.
Potrivit serviciului de presă al MAI în noaptea de 17 spre 18 august curent, în sectorul Ciocana al capitalei a fost stopat un automobil Renault, condus de un angajat al CPS Ciocana. Expertiza narcologică a confirmat prezenţa în sângele poliţistului a unei promile de alcool. Cercetările poliţieneşti au stabilit că, angajatul CPS Ciocana se întorcea de la un club de noapte unde a servit alcool.
Potrivit legislaţiei, persoana culpabilă de conducere in stare de ebrietate riscă pedeapsă cu amendă şi privarea de dreptulul de a conduce mijloace de transport.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/patima-bauturii-lasa-un-politist-fara-locul-de-munca/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19