Select your Top Menu from wp menus

Pastilele din vin roşu vor prelungi durata de viaţă a omului. Medicamentul va apărea în 5 ani

În următorii cinci ani, oamenii de ştiinţă vor crea un nou medicament, pe bază de resveratrol, o substanţă pe care o regăsim în vinul roşu.
Potrivit unor estimări, medicamentul va fi capabil să prelungească speranţa de viaţă a oamenilor până la 150 de ani. Acesta va conţine o versiune sintetică a resveratrolului şi va avea un efect anti-îmbătrânire prin creşterea activităţii proteinei SIRT1.

Gigantul farmaceutic GlaxoSmithKline testează deja medicamentul pe persoane care suferă de diabet, cancer sau disfuncţii cardiace.
Cercetătorii au dovedit că impactul asupra enzimei de anti-aging, din organismul uman, este suficient pentru a reduce simţitor riscul de apariţie al unor boli şi prelungeşte speranţa de viaţă.
Pe viitor, se preconizează că medicamentul va putea fi folosit cu succes în combaterea Alzheimerului sau a diverselor tipuri de diabet.

„Până la urmă, noul medicament va vindeca o singură maladie, dar, spre deosebire de medicamentele moderne, el va preveni dezvoltarea altor 20 de boli”, a declarat prof. David Sinclair, specialist în genetică la Universitatea Harvard, citat de Mail Online.

sursa: antena3.ro


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pastilele-din-vin-rosu-vor-prelungi-durata-de-viata-a-omului-medicamentul-va-aparea-in-5-ani/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19