Select your Top Menu from wp menus

PAS și PPPDA anunță proteste pe 1 octombrie

Liderii Partidului Acțiune și Solidaritate și Partidului Platforma Demnitate și Adevăr au calificat drept neclar răspunsul conducerii televiziunii publice Moldova 1 la solicitarea de a acorda opoziției o oră de emisie pe săptămână. În contextul în care nu este dat un răspuns satisfăcător, PAS și PPPDA anunță proteste pentru data de 1 octombrie, transmite IPN.

„Se fac niște promisiuni vagi, că vom fi invitați la anumite emisiuni și se vorbește despre opoziția extraparlamentară, nu înțelegem ce au în vedere autorii acestui comunicat, noi am vorbit de o oră a opoziției, unde să fie invitată opoziția cu sprijin popular real. Așteptăm în continuare un răspuns clar”, a declarat Maia Sandu. Președinta PAS a spus că se va insista în continuare pe această cerere și pe toate celelalte adoptate prin Rezoluția de la ultimul protest și anume: publicarea raportului Kroll, sancționarea tuturor celor vinovați și renunțarea la sistemul electoral mixt.

Liderul PPPDA, Andrei Năstase, a făcut apel către tinerii din țară să iasă în continuare să protesteze, spunând că în joc este viitorul lor. Potrivit liderului PPPDA, protestul va avea loc pe 1 octombrie. Manifestanții se vor aduna în fața Cinematografului „Gaudeamus”, după care vor porni în marș, traseul căruia va fi decis pe loc.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/pas-si-pppda-anunta-proteste-pe-1-octombrie/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19