Select your Top Menu from wp menus

Patru persoane care au TRAS asupra elicopterelor ucrainene au fost REŢINUTE

În cadrul opreţiunii antiteroriste, vineri au fost reţinute patru persoane suspectate că ar fi tras din sisteme de armament antiaerian portabil contra elicopterelor armatei ucrainene lângă Slaviansk, anunţă surse din cadrul Ministerului Aprărării de la Kiev.
„În rezultatul unei acţiuni în cadrul operaţiunii antiteroriste, la un punct de control al separatiştilor la Slaviansk au fost reţinute 4 persoane despre care se presupune că ar fi tras asupra elicopterelor” – a declarat consilierul ministrului apărării Iurii Povh, într-o intervenţie televizată.
În dimineaţa zilei Ministerul apărării a confirmat faptul că două elicoptere au fost doborâte, iar doi militari au fost ucişi.Separatiştii ar fi capturat un pilot de elicopter, iar un alt pilot a fost omorât.Doborârea elicopterelor ar confirma prezenţa soldaţilor din trupele speciale ruse în Slaviansk, deoarece doar militari cu pregetire pot avea în dotare sisteme portabile antiaeriene şi ştiu să le mânuiască.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/partu-persoane-care-au-tras-asupra-elicopterelor-ucrainene-au-fost-retinute/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19