Select your Top Menu from wp menus

Partidul „Șor”, al  primarului de Orhei, și-a făcut promovare cu  aproape o jumătate de milion de lei

Anul trecut, ”Partidul Șor” a cheltuit aproape o jumătate de milion de lei pentru presă și materiale promoționale. Potrivit Raportului privind gestiunea financiară pe anul 2016, prezentat la CEC, suma cheltuielilor la acest capitol este de  462 715 lei.  Pentru întreținerea a 3 sedii de partid  au fost cheltuiți doar 17 mii de lei, iar pentru birotică – 540 de lei.

Banii pentru aceste cheltuieli au provenit din donatii si din  Bugetul de Stat,  sub formă de subvenții. Subvențiile  pentru anul 2016  se ridică  la cca 84 mii lei și se datorează  în cea mai mare măsură performanței înregistrate de MSPR „Ravnopravie” in 2015 în orașul Orhei, singura localitate din republică unde aceasta a câștigat alegerile locale. 

Cele mai multe venituri ale partidului provin însă de la firmele din holdingul lui Șor. Donatii  în sumă  de  486 mii lei au fost făcute  de către   „Avantage” SRL și „Dufremol” SRL care  sunt administrate de Ilona Șor, mama vitregă a lui Ilan Șor,  și „D.F.I” SRL , administrată de omul de afaceri Anatolie Josan.

Amintim că în 2016  partidul condus de Ilan Șor a cheltuit peste 2 milioane 850 mii  lei pentru campania electorală din alegerile prezidențiale. În aceeași perioadă,  formațiunea și-a schimbat denumirea din ”Ravnopravie” în Partidul ”Șor” și a anunțat deschiderea mai multor magazine sociale.

Raportul gestiunea financiara an_ 2016 partid Sor-min

 


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/partidul-sor-al-primarului-de-orhei-si-a-facut-promovare-cu-aproape-o-jumatate-de-milion-de-lei/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19