Select your Top Menu from wp menus

Partidul Democrat crește într-un sondaj realiazat la comanda Partidului Democrat

Partidul Democrat întregistrează o creștere în preferințele electorale, potrivit unui sondaj realizat de compania IMAS, la comanda aceluiași Partid Democrat.
Potrivit studiului, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare, pentru PD ar vota 12,4%, cifră în creștere comparativ cu cercetările realizate în 2016.
Sondajul realizat la comanda partidului de guvernământ arată că PSRM ar acumula aproape 27 la sută din voturi, urmat de Partidul Acțiune și Solidaritate cu – 16,3 la sută, iar PPDA – 6,4%.
Potrivit IMAS Sondajul național a fost realizat, în perioada 27 noiembrie – 7 decembrie 2017 pe un eșantion de 1101 respondenți cu eroarea maximă de eșantionare de ± 3%.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/partidul-democrat-creste-intr-un-sondaj-realiazat-la-comanda-partidului-democrat/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19