Select your Top Menu from wp menus

Partidele din fosta AIE au pierdut substanţial din popularitate

Potrivit ultimului sondaj IMAS, dat publicităţii miercuri, partidele din fosta Alianţă pentru Integrare Europeană au pierdut substanţial din popularitate, în timpul recentei crize politice. Dacă ar fi alegeri generale duminică, numai 12,6 la sută ar vota pentru liberam democraţi, 8,6 la sută pentru democraţi şi 7,5 la sută pentru liberali. În schimb, cota de popularitate a Partidului comuniştilor se ridică la 39 la sută.

Biserica rămâne instituţia cu cea mai mare rată de încredere, de aproape 70 la sută, în timp ce guvernul, Parlamentul şi Preşedinţia nu depăşesc 20 la sută.

Şomajul, instabilitatea politică şi sărăcia sunt considerate cele mai mari probleme ale ţării în timp ce integrarea în Uniunea Europeană este printre ultimele , în acestă listă.

sursa: europalibera.org


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/partidele-din-fosta-aie-au-pierdut-substantial-din-popularitate/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19