Select your Top Menu from wp menus

Partidele de dreapta încă n-au convenit asupra unui candidat comun, Vadim Pistrinciuc

PLDM optează pentru desemnarea unui candidat comun cu PAS, PPEM şi Partidul „Demnitate şi Adevăr” pentru alegerile prezidenţiale. Declaraţia a fost făcută de către vicepreşedintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, în cadrul emisiunii „Interpol” de la postul de televiziune „TV 7”, transmite IPN.

„Pe moment discutăm cu Platforma DA, PAS, dar şi PPEM pentru a găsi un compromis. Mai mulţi fruntaşi ai acestor partide au fost lansaţi în politică de către PLDM. Deocamdată, nu am ajuns la o înţelegere. Există opţiuni diferite”, a precizat fruntaşul liberal democrat.

Pistrinciuc a declarat că dacă partidele extraparlamentare de dreapta nu vor reuşi să ajungă la un numitor comun în privinţa candidatului la prezidenţiale, atunci cel mai probabil PLDM va desemna propriul candidat. „Ar fi regretabil să nu se ajungă la o înţelegere. Noi vom vedea ce vom face. Dacă ne va conveni candidatul, îl vom susţine. Dar nu este exclus să desemnăm şi candidatul nostru. Deocamdată nu ne-am gândit la cineva concret. Dar sondajele noastre interne arată că sunt potenţiali candidaţi care au şanse”,  a precizat vicepreşedintele PLDM.

Vadim Pistrinciuc a mai comunicat că în timpul apropiat va avea loc Congresul PLDM, la care va fi ale preşedintele partidului. „Vlad Filat ţine la acest partid, dar dumnealui înţelege că dosarul va dura mult timp până la finalitate. Pe la mijlocul lunii iunie va avea loc Congresul PLDM şi vom alege preşedintele. Încă nu am decis dacă voi candida la şefia partidului”, a spus el.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/partidele-de-dreapta-inca-n-au-convenit-asupra-unui-candidat-comun-vadim-pistrinciuc/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19