Select your Top Menu from wp menus

Partidele de dreapta din opoziţie şi societatea civilă vor relua protestele antiguvernamentale

Reprezentanţii societăţii civile şi cei ai partidelor de dreapta, de opoziţie au decis să reia protestele antiguvernamentale. O nouă acţiune de protest este preconizată pentru săptămâna viitoare, când în Parlament va fi examinată moţiunea de cenzură contra Guvernului. Decizia a fost luată în urma Forumului Civic, desfăşurat astăzi la Chişinău. Potrivit Newsmaker Forumul a avut un caracter închis, la el participând reprezentanţii PAS, PPPDA şi PLDM, în cadrul acestuia fiind discutate alegerile prezidenţiale şi perspectiva înaintării unui candidat comun din partea opoziţiei de dreapta.
După discuţii îndelungate s-a decis adoptarea unei rezoluţii din trei puncte.
În primul punct s-ar putea face apel la populaţie pentru un protest în ziua când va fi examinată moţiunea de cenzură. În cel de-al doilea punct deputaţilor PLDM li se propune să se adreseze la Curtea Constituţională pentru a examina legalitatea asumării guvernamentale din 26 septembrie.
Punctul trei prevede elaborarea de către economişti a propunerilor alternative pentru soluţionarea problemei miliardului furat. În grupul de lucru urmând a fi cooptat ex-ministrul Finanţelor, Veaceslav Negruţă.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/partidele-de-dreapta-din-opozitie-si-societatea-civila-vor-relua-protestele-antiguvernamentale/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19