Select your Top Menu from wp menus

Participarea mai multor oficiali ruşi la seminarul de la Tiraspol nu a fost coordonată cu administraţia de la Chişinău.

Participarea mai multor oficiali ruşi la seminarul de la Tiraspol nu a fost coordonată cu administraţia de la Chişinău, scrie 24h.md. Despre aceasta a declarat după şedinţa executivului, premierul Vlad Filat.
„Vizita deputaţilor Dumei de Stat a Rusiei nu a fost coordonată cu Ministerul Afacerilor Externe. Urmează ca Ambasadorul Federaţiei Ruse să ofere explicaţii ministerului de Externe”, a spus Vlad Filat.
Potrivit Timpul.md mai mulţi deputaţi ai Dumei de Stat au sosit astăzi la Tiraspol, unde urmează să discute cu deputaţii Sovietului Suprem despre “perspectivele de dezvoltare şi armonizarea cadrului legislativ al regiunii cu cel al Rusiei”. La seminar vor participa preşedintele Comitetului pentru probleme de proprietate al Dumei de Stat, Serghei Gavrilov, şeful Comitetului pentru legislaţie constituţională şi dezvoltare de stat, Vladimir Plighin, şi membrul Comitetului pentru afacerile CSI.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/participarea-mai-multor-oficiali-rusi-la-seminarul-de-la-tiraspol-nu-a-fost-coordonata-cu-administratia-de-la-chisinau/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19