Select your Top Menu from wp menus

Participanti la proiect: ‘La „Fabrica de staruri” se comit fraude’

Cîţiva participanţii la etapa de preselecţie a proiectului „Fabrica de staruri” acuză organizatorii de lipsă de transparenţă şi fraudă în procesul de selectare a concurenţilor pentru etapa finală.

Joi, într-o conferinţă de presă la Agenţia „INFOTAG”, participanta Axenia Şova a afirmat că procesul de selectare se desfăşoară în condiţii total netransparente, fapt care creează o imagine negativă acestui proiect.

„Iniţial am fost anunţată prin telefon că am trecut în finală alături de alţi cinci concurenţi, după care m-am regăsit în lista persoanelor care urmau să fie selectate prin televoting. Pe data de 10 martie seara cu două ore înainte de finalizarea televotingului eram lider în clasament. Cînd au fost anunţate rezultatele însă, nu m-am regăsit printre învingători. Locul meu a fost luat de o altă concurentă, Irina Rîmeş, care în ultimele două ore şi-a „îmbunătăţit” rezultatul televotingului de la 11,8% pînă la 34,17%”, a spus Şova, precizînd că este imposibil ca timp de două ore să obţii peste 22,3% din voturi.

Un alt concurent, Ghenadie Moroşan, a menţionat că deşi în alte ţări rezultatul televotingului este anunţat în cîteva minute, în acest caz rezultatele finale au fost publicate abia peste patru zile. „Rezultatele au fost publicate pe site-ul proiectului pe 14 martie seara, avînd însă indicată data publicării – 13 martie. Este clar că mita şi traficul de interese este mai presus de orice”, a opinat Moroşanu.

El a solicitat organizatorilor şi Companiei „Moldcell” să prezinte listele oficiale cu datele televotingului pentru fiecare zi de vot. „În caz contrar imaginea acestora şi în special a Companiei „Moldcell” va fi grav afectată”, a spus sursa citată, precizînd că nimeni nu cunoaşte datele de contact ale organizatorilor pentru a le cere explicaţii.

Concurenta Mariana Berdianu a îndemnat telespectatorii să nu voteze în cadrul acestui proiect pentru că „televotingul nu este altceva decît o spălare de bani şi de creier”. „Finaliştii se cunosc din start, iar televotingul este doar o clounadă”, a spus ea.

Interpreta Diana Rotaru, căreia iniţial i s-a propus să fie directorul „Fabricii de staruri”, a anunţat că nu mai doreşte să participe la proiect din cauza „iresponsabilităţii şi neseriozităţii organizatorilor”. „Am fost obligată să declar public că voi fi directorul proiectului, promiţîndu-se că imediat după asta va fi semnat şi contractul, ceea ce însă nu s-a întîmplat. Organizatorii amînau semnarea contractului, iar în finală am înţeles că nu sînt tratată cu respect. Sînt o persoană responsabilă şi aştept responsabilitate şi din partea celor cu care colaborez. În cazul în care nu găsesc reciprocitate, mă retrag”, a spus Rotaru.

Ea a anunţat că tinerii care au fost eliminaţi pe nedrept din concurs sînt talentaţi şi meritau să ajungă în finală.
INFOTAG precizează: Proiectul „Fabrica de staruri” este la a treia ediţie, fiind un proiect realizat de „Prime-primul canal din Moldova” . Această ediţie a concursului este una internaţională, incluzînd 8 concurenţi din R.Moldova şi 8 din România.  Concursul va începe sîmbătă, 17 martie. Timp de trei luni, tinerele talente  vor lupta pentru un cec de 50 de mii de euro şi un contract în lumea starurilor.

sursa: infotag.md


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/participanti-la-proiect-la-fabrica-de-staruri-se-comit-fraude/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19