Select your Top Menu from wp menus

Partaj de lux: Johnny Depp îi va da Vannessei Paradis 100 de mln. de euro

Johnny Depp se pregătește să îi ofere fostei sale partenere Vanessa Paradis aproximativ 124 de milioane de euro în urma separării, aceasta fiind una dintre cele mai mari sume acordate într-un partaj dintre două persoane necăsătorite, scrie The Sun.

Depp, care are o avere de aproximativ 250 de milioane de euro, și Paradis au anunțat marți că s-au despărțit după o relație de 14 ani, scrie b1.ro.

„Dacă cei doi ar fi fost căsătoriți, Vanessa ar fi putut să ceară prin lege 50% din venituri. Însă în situația de față, nu se aplică acest lucru. Partenerul ar trebui să depună o sesizare în instanț”, a declarat un avocat de la Hollywood.

Acesta crede că Johnyy Depp evită ca divorțul să devină prea mediatizat și vrea să rezolve separarea pe cale amiabilă.

Vanessa Paradis, în vârstă de 39 de ani, şi Johnny Depp, în vârstă de 49 de ani, sunt părinţii a doi copii – Lily-Rose, în vârstă de 13 ani, şi Jason Jack, în vârstă de 9 ani.

Cei doi, care nu au fost niciodată căsătoriţi, nu au mai fost văzuţi împreună în public din 2010.


Warning: file_get_contents(https://graph.facebook.com/comments/?ids=https://radioorhei.info/partaj-de-lux-la-hollywoodjohnny-depp-ii-va-da-vannessei-paradis-100-de-mln-euro/): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 17

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/radio/data/www/radioorhei.info/wp-content/plugins/facebook-like-and-comment/comments.php on line 19